O NAS

Smo družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju klasične in CNC obdelave kovin. Naši izdelki temeljijo na kvaliteti, katera je najbolj pomembna v našem podjetju.

O nas

TRADICIJA IN KAKOVOST nas delata močnejše!

poslovna stavba

Naši začetki segajo v daljno leto 1978. Ukvarjamo se s struženjem in rezkanjem na klasičnih CNC strojih.

Smo manjše podjetje, ki konstantno stremi k razvoju lastnega kadra. Ob podpori najsodobnejšega tehnološkega parka smo zmožni izdelati izdelke še za tako zahtevne naročnike.

KAKO DELAMO

Projektov naročnikov se lotimo z analizo potrebe in idejno zasnovo izdelka. V nadaljevanju konstrukterji pripravijo 3D izris izdelka, katerega proizvedemo na sodobnih strojih. Najnovejša pridobitev je stroj za 5-osno rezkanje, ki pospeši proces obdelave, naročniku optimizira stroške in zagotavlja izdelavo najzahtevnejših izdelkov z visoko natančnostjo. Projekt zaključimo v oddelku merjenja kakovosti, kjer z merilnimi stroji izdelamo merilni protokol.

delo

KAJ IZDELUJEMO

Specializirani smo za manjše serije in unikate kovinskih polizdelkov. 

Izdelujemo različne kovinske polizdelke za avtomobilsko industrijo, transportne poti, robotizacijo, čistilne naprave, dele za kmetijsko mehanizacijo, elektrarne, … Orodja izdelujemo na tehnično dovršenih strojih.

kaj delo

S KOM SODELUJEMO

Sodelujemo z domačimi in tujimi podjetji v Avstriji, Nemčiji in Švici. 

Naročniki se za nas odločijo na podlagi strokovnosti, kvalitete izvedbe in visoke agilnosti. 
 

S kom delamo

Specializirani smo za manjše serije in unikate kovinskih polizdelkov.

 

Tradicija in kakovost nas delata močnejše.

 

123movies